Aliejus
Aliejus
Aliejus
Abrikosų kauliukų

 

Šaltai spaustas, nerafinuotas ir rafinuotas

Abrikosų kauliukų aliejaus sudėtyje yra daug vitaminų (F, A ir B grupės), mineralų, gausu oleino ir linolio riebiųjų rūgščių. Tinka gardinti salotas, šviežiai spaustas sultis, galima pilti į kepinius. Aliejus plačiai naudojamas kaip kosmetikos priemonė, masažams.

Poveikis:

ü      Priešuždegiminis, regeneruojamasis, gaivinamasis, jaunina odą;

ü      Išlygina smulkias raukšleles;

ü      Stangrina odą, suteikia jai sveiką išvaizdą ir gražią spalvą;

ü      Atkuria odos elastingumą, ypač celiulito pažeistos ir grublėtos odos, pašalina uždegimą.

 

 

Naujiena!

 Nauja specializuota parduotuvė KLAIPĖDOJE

BIG PREKYBOS CENTRE

Taikos pr. 139