Aliejus
Aliejus
Aliejus
Avokadų

Šaltai spaustas, nerafinuotas ir rafinuotas

Avokadų aliejaus sudėtyje yra daug baltimų, vitaminų A, B, D, E, mineralinių medžiagų, lecitino, palmitino rūgšties. Aliejus plačiai naudojamas kosmetikos pramonėje, sausos, vystančios odos priežiūrai. Aliejuje daug Omega-9 rūgšties, dėl to nuolatos naudojant pastebimas blogojo cholesterolio sumažėjimas, taip pat stiprina širdies raumenį. Naudojamas išoriškai, kaip natūrali kosmetikos priemonė, tinka masažams, ypač mišiniuose su migdolų ir abrikosų aliejais. Taip pat tinka salotoms, košėms, šaltų užkandžių gamybai.

Poveikis:

ü      Mažina blogąjį cholesterolį;

ü      Suaktyvina fibros skaidulų gamybą;

ü      Mažina raukšles kaklo, veido, vokų srityse;